Huom! Tässä blogissa kirjaamani asiat eivät ole virallista totuutta karppaamisesta, vaan minun kokemuksiani ja käsityksiäni. Kommenttilaatikossa saa esittää poikkeavia näkemyksiä tai uusia näkökulmia! :)

lauantai 28. syyskuuta 2013

RESEPTIPANKKINI

Tähän postaukseen lisäilen minulle maistuvia, karppaajalle (ja voin ja kerman kohtuukäytöllä virallisterveellisellekin) sopivia reseptejä. Useimmat resepteistä ovat löydettävissä karppaus.infon reseptipankista.

- Tomaattipohjainen jauhelihakastike ja kesäkurpitsatagliatellet.
- Lohta ja uunikasviksia.
- Kuhaa (perinteiseen tapaan, mantelikuhaa, ...) ja purjolisuketta
- Halloumisalaatti
- Fetabroilerpihvit ja joku lisuke.
- Unkarilainen makkarapata: Kolmea eri paprikaa, kesäkurpitsaa, munakoisoa, sipulia, valkosipulinkynsiä, kirsikkatomaattia, chorizo-makkaraa, öljyä, paprikamaustetta, mustapippuria, suolaa, uuniin)
- Nonna Giovannan italialaiset lihapullat (korvaten korppujauhon ja maidon toisella munalla) ja mustapippuriset uunitomaatit.
- TexMex: Normaalit tortillalisukkeet (maustettu jauheliha, salsa, salaatti, tomaatti, juustoraaste, luonnonjugurtti), tarjoiltuna kaalinlehdellä.
- Naudan sisäfile. Pannulla voissa paistettuna, suolaa ja pippuria. Lisukkeena tällä kertaa salaatti.
- Härkäruukku (naudan sisäfilettä paloina, ruskistetaan voissa, sipulia, paprikasuikaleita, kerman ja maidon sekoitusta 1/1 (=kevytkerma). Suolaa, pippuria paljon, soijaa hiukan. Hillosipuleita, jos ei ole ihan absolutisti sokerin ja lisäaineiden suhteen). Lisukkeena paistettu kaali, eli valkokaalia oliiviöljyssä pannulla, maustetaan suolalla, valkopippurilla ja valkosipulimausteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti