(Tai ehkä virallisterveellisellä ja perussuomalaisella puolella on yhtä paljon näitä aaseja, mutta en vain harrasta keskustelupalstoja... :) )
Kerään tähän tutustumisretkeni myötä klassisia löytämiäni idiotismeja ja puran samalla omia idioottikarppitraumojani kommentoimalla ikävästi:
"Tein tällä (karppi)ohjeella pizza tänään ja olipa ylläri miten hyvin onnistui ja maistuikin tosi hyvältä.Tosin ei tarvinnut syödä kuin yksi palanen,kun tuntui,että on jo rittävän kylläinen olo.Ennen vedin pellillisen surutta ja kärsin kaameasta ähkystä lopun iltaa!"
Siis haloo! Ensin sanoo, että ennen veti pellillisen normipizzaa ja siitä tuli sitten kaamea ähky? No ihmekö tuo, että karppaajana on parempi olo, kun vetää vain sen slaissin, olisko kannattanut silloin muinoin jo syödä vähemmän... Ja tässä kohtaa IHAN turha selittää, että sen millin ohkainen jauholätty vetää sensorit niin sekaisin, että kertakaikkiaan on vaan pakko vetää koko pellillinen. Onhan siinä normipizzassakin suurin osa noita päällisiä; rasvaa ja proteiinia. Oisko nyt käynyt niin, että kun aloittaa karppauksen ja suggeroi itsensä johonkin ideologiaan, on helpompi rajoittaa syömisiään ja ottaa vain se pala (plus tottakai pohjan munamättö, joka toki on täyttävämpää kuin jauho)? Tottakai rasva ja proteiini pitävät nälkää paremmin kuin hiilari, mutta yllämainittu lause nyt on jo sen sortin idiotismia, että huh!
"Tein normipizzan samalla kertaa lapsille ja pohja oli kuin kengänpohjaa tähän verrattuna. "
Suomeksi: Olet niin saakelin huono kokki, että et osaa edes tehdä kunnollista pizzapohjaa. Idioottimaista tässäKÄÄN kohtaa tehdä yhteenvetoa, että kylläpä se normaali ruokavalio on ihan hirveää ja karppaus taas autuaaksi tekevää - ah, miten pizzapohjatkin ovat PAAAALJON parempia karppaajilla. Minä olen aika monessa maassa aika monentyyppistä pizzaa syönyt, mutta en muista ikinä niin huonoa pizzapohjaa saaneeni kuin tällä The Pizzapohjalla (jota monet karppaajat hehkuttivat). Koska syön nyt vähähiilihydraattisesti, syön mielelläni tämän (taas kerran koostumukseltaan paistettua munaa muistuttavan) lätkäreen, koska täytteethän siinä pääosassa ovat. Mutta rehellisesti sanottuna: Ei todellakaan ole parempaa kuin tavallinen pizzeria- tai kotiuunipizza.
3 minuutin broilerherkku
Tämä mikroruoka valmistuu kätevästi myös työpaikalla ja kaikki eikarpit on kateellisia.
yksi annos
yksi annos
1 kypsä broilerin rintaleike
1/4 osa Koskenlaskijapaketista
3/4 dl kuohukermaa
mausteita maun mukaan
1/4 osa Koskenlaskijapaketista
3/4 dl kuohukermaa
mausteita maun mukaan
Irrota luut broiskusta ja paloittele se suupaloiksi keittolautaselle tai kulhoon. Pilpo Koskenlaskija sokeripalan kokoiseksi ja lisää kerma ja mahdolliset mausteet.
Kuumenna 3 min täydellä teholla ja sekoita. Juusto saostaa kastikkeen noin minuutissa. Herkkusi on valmis. Bon appetit!
Kuumenna 3 min täydellä teholla ja sekoita. Juusto saostaa kastikkeen noin minuutissa. Herkkusi on valmis. Bon appetit!
Jep jep. Siis juurikin hyvin kateellisiksi varmaan tulevat nämä ei-karppaavat työkaverisi, kun näkevät sinun vetävän pelkkää kanakastiketta ilman mitään. Tuliko mieleesi, että ei-karpit saavat syödä vielä paljon herkullisempia kanakastikkeita JA sen lisänä herkullisia lisukkeita?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti