Huom! Tässä blogissa kirjaamani asiat eivät ole virallista totuutta karppaamisesta, vaan minun kokemuksiani ja käsityksiäni. Kommenttilaatikossa saa esittää poikkeavia näkemyksiä tai uusia näkökulmia! :)

tiistai 1. lokakuuta 2013

Ti 1.10.2013

AAMIAINEN:
Pala leipäjuustoa.
Kananmunan valkuainen.
Mansikkasmoothie

LOUNAS:
Kouluruokalan kalkkunakastike (taas kerran enempi sattumia närkkien) ja salaattia. Kaksi lasia maitoa.
Ystävän synttärin kunniaksi pala mokkapalaa.

VÄLIPALA:
1 Nakki

ILLALLINEN:
Unkarilainen makkarapata (chorizoa, paprikoita, sipuleja, kirsikkatomaatteja, kesäkurpitsaa, mausteet)
Vesi

ILTAPALA:
Mustikkarahka (Rahka, kermavaahto, mustikat, Hermesetas)


Edelleen tuskailen makeutusaineiden käytön kanssa. Jotenkin mieli mieltää sokerin terveellisemmäksi. Vaan kun makua ei ilman sokeria kerta kaikkiaan ole. Vaikka pitkään karpanneilla maku olisi kuinka tottunut, minä en edes halua totuttaa itseäni siihen, että pidän tympeästä sokerittomasta rahkasta tai kermasta. Haluan maistaa kuten normaalit ihmiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti