AAMIAINEN:
Pala leipäjuustoa.
Kananmunan valkuainen.
Mansikkasmoothie
LOUNAS:
Kouluruokalan kalkkunakastike (taas kerran enempi sattumia närkkien) ja salaattia. Kaksi lasia maitoa.
Ystävän synttärin kunniaksi pala mokkapalaa.
VÄLIPALA:
1 Nakki
ILLALLINEN:
Unkarilainen makkarapata (chorizoa, paprikoita, sipuleja, kirsikkatomaatteja, kesäkurpitsaa, mausteet)
Vesi
ILTAPALA:
Mustikkarahka (Rahka, kermavaahto, mustikat, Hermesetas)
Edelleen tuskailen makeutusaineiden käytön kanssa. Jotenkin mieli mieltää sokerin terveellisemmäksi. Vaan kun makua ei ilman sokeria kerta kaikkiaan ole. Vaikka pitkään karpanneilla maku olisi kuinka tottunut, minä en edes halua totuttaa itseäni siihen, että pidän tympeästä sokerittomasta rahkasta tai kermasta. Haluan maistaa kuten normaalit ihmiset.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti